Leuk dat je de uitdaging aan gaat !!!

DOE MEE!

Heb je geen smartwatch/activity tracker nodig? Dan kun je gratis meedoen.

Heb je geen smartwatch en wil je er een kopen?  Wil je een mooie Smartwatch die je stappen bijhoudt? Dan kun je die voor slechts €. 10,- aanschaffen. Echt de moeite waard, want daar heb je nog jaren plezier van, dus ook na afloop van de Winterswijk Challenge.

Graag deze vooraf betalen op rekening NL65 ABNA 0429893302 ten name van B&T Expo Consultants o.v.v. “Winterswijk Vitaal 2022” en jouw emailadres. Uiteraard blijft na de challenge de activity tracker van jou!

Hierbij de stappen om je aan te melden:

Stap 1 en Stap 5 zijn alleen voor de teamleider (diegene die een team wil samenstellen). Als teamlid volg je de andere stappen. De tea

Stap 1 voor de teamleider. Formeer een team als teamleider (neem je deel aan een team met een teamleider, wil je als team van 1 meelopen of wil je willekeurig in een team worden geplaatst ga dan naar Stap 2)

Stap 2.  Schrijf je in op www.passofit.nl (let op : alleen de velden met een * zijn verplicht!).  Onthoud je emailadres en wachtwoord want hiermee log je in vanaf nu op www.passofit.nl. Je kunt dit als je bent ingelogd altijd weer veranderen.
Kijk hier voor een filmpje over REGISTRATIE: KLIK HIER

Stap 3. Je kunt nu direct inloggen op www.passofit.nl met je emailadres en je zelfgekozen wachtwoord.

Op je telefoon doe je hetzelfde, je gaat naar je internetbrowser (Chrome, Safari, Firefox etc.) en typt in www.passofit.nl, vervolgens login je en laat je je inlog onthouden. Je hoeft onze webapp NIET te downloaden in de appstore. Onze app heeft dan ook GEEN speciale rechten nodig. Op je telefoon kun je wel een snelkoppeling maken:  KIJK HIER HOE.

Onze webapp werkt verder hetzelfde als een “gewone app” en ziet er dan ook uit als een gewone app.
LET OP: Je ziet de stappeninvoervelden pas bij de start op 3 oktober!

Stap 4. Kijk eens een kort filmpje over hoe het Dashboard werkt met stappeninvoer, wijzigen wachtwoord, uitleg chat-functie en verschillende vensters etc.
Kijk hier voor een filmpje over de werking van onze WEBAPP: KLIK HIER

Stap 5 voor de teamleider. Stuur als teamleider (van een team van 1 of meer)  een mail naar info@passovitaal.nl voor een “teamcode” en geef meteen de gewenste TEAMNAAM door en of je gaat voor de 5.000 OF 10.000 stappen per dag! Wil je in een willekeurig team worden ingedeeld met anderen die dit ook willen stuur dan eveneens een mailtje voor een “teamcode” en of je gaat voor de 5.000 OF 10.000 stappen per dag MAAR vermeld tevens dat je in een “willekeurig team” wilt.

Geef de teamcode aan je teamleden! Zij moeten zich wel aanmelden via www.passofit.nl

NB: Je kunt de teamcode zo vaak je wilt gebruiken en dus zelf teamleden toevoegen door diegene jouw teamcode te geven. Dit hoef je niet te melden bij ons.

Stap 6. Om deel te nemen heb je tenslotte een teamcode nodig. In het filmpje voor de registratie (zie Stap 2) laten we zien waar je je teamcode kunt invullen. De teamleider krijgt de teamcode van ons, deze teamcode krijg je als teamlid danook van je teamleider!

Stap 7.  Je kunt de smartwatch ook ophalen bij de Post aan de Balinkesstraat 4 in Winterswijk van woensdag 28 September tot en met vrijdag 30 september en maandag 3 oktober van 9.00-12.30 uur op vertoon van een door ons gestuurde bevestigingsmail van betaling.

Stap 8. Klik hier voor onze uitgebreide vraag&antwoord rubriek

Stap 9. Kijk ook vooral regelmatig op de ACTIES pagina waar een overzicht staat van ondersteunende verenigingen en organisaties met lezingen, kortingen en clinics.


De Smartwatch